Η Disneyland Paris ανήκει στον Όμιλο Euro Disney S.C.A. και απασχολεί πάνω από 14,500 άτομα που ονομάζει «Cast Members». Με 250 εκ. επισκέπτες από το 1992, και 15 εκ. επισκέπτες το 2010, η Disneyland Paris είναι ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός της Ευρώπης. Σήμερα, το Συγκρότημα Disneyland Paris φιλοξενεί δύο Θεματικά Πάρκα της Disney, 7 Ξενοδοχεία Disney, 2 Συνεδριακά Κέντρα, το Disney Village, καθώς επίσης και Γήπεδα Golf πρώτης τάξης.

Πάρκο Disneyland

Σε ένα μαγεμένο βασίλειο, όχι πολύ μακριά από εδώ, μεταξύ της χώρας των ευχών και εκείνης όπου πραγματοποιούνται τα όνειρα, οι ήρωες και οι ηρωίδες της Disney κινούνται μέσα σε παραμύθια που δεν τελειώνουν ποτέ.

Δείτε τις ομορφότερες ιστορίες του Disney να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας ως δια μαγείας. Εκεί γίνονται τα όνειρα πραγματικότητα.

Δυνατές συγκινήσεις στο Space Mountain Mission 2, που σας οδηγεί στα όρια του σύμπαντος, ενώ οι νεότεροι θα μπορούν να κάνουν το γύρω του κόσμου χάρη στο "it's a small world". Όλη η οικογένεια θα διασκεδάσει μέσα στο Πάρκο, από τους Πειρατές της Καραϊβικής μέχρι τα "Mad Hatter's Tea Cups".

Το Πάρκο όπου οι Χαρακτήρες του Disney ονειρεύονται να σας συναντήσουν. Παρέα με το Μίκυ και τη Μίνι, πείτε "Καλημέρα" στον Πλούτο και το Γουίνι το Αρκουδάκι. Αγκαλιάστε τους, ζητήστε τους αυτόγραφο και πάρτε τους φωτογραφία.

Καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, εκτός από τη μαγεία των ατραξιόν και των χαρακτήρων του Disney, μπορείτε να παρακολουθήσετε οικογενειακώς μεγάλο αριθμό υπέροχων θεαμάτων και παρελάσεων. Μην τα χάσετε, έχει και…

Πάρκο Walt Disney Studios

Δίπλα ακριβώς στο Πάρκο Disneyland, ανακαλύψτε το μαγεμένο κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στο Πάρκο Walt Disney Studios, το οποίο αποτελείται από 4 θεματικές ενότητες που προτείνουν υπέροχες ατραξιόν και θεάματα που κόβουν την ανάσα, αυτά ακριβώς που ονειρευόσασταν.

Καλώς ήρθατε στη σοουμπίζνες! Κάντε το ντεμπούτο σας στη μεγάλη οθόνη στα στούντιο Production Courtyard, Toon Studio, Backlot και Front. Η διαδρομή είναι γεμάτη αστέρες, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να συναντήσετε έναν!

Σειρά σας να κάνετε τους αστέρες ανάμεσα σε όλες τις ατραξιόν των Disney Studios: The Studio Tram Tour: Behind the Magic, Animagique και άλλα πολλά ακόμη...

Το Πάρκο όπου οι Χαρακτήρες του Disney ονειρεύονται να σας συναντήσουν. Παρέα με το Μίκυ και τη Μίνι, πείτε "Καλημέρα" στον Πλούτο και το Γουίνι το Αρκουδάκι. Αγκαλιάστε τους, ζητήστε τους αυτόγραφο και πάρτε τους φωτογραφία.

Ζήστε στο ρυθμό των live παραγωγών που ξεδιπλώνονται μπροστά σας. Χορευτές, κασκαντέρ και Χαρακτήρες του Disney σας παρουσιάζουν τα πιο θεαματικά και μαγικά σόου.

Καλωσορίσατε στην DISNEYLANDPARIS

Ανακαλύψτε τα χιλιάδες μαγικά θεάματα, σόου και παρελάσεις που σας περιμένουν στα 2 απίστευτα πάρκα. Με πολυάριθμα εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, 14 ξενοδοχεία, το χωριό Disney (ένα χωριό διασκέδασης που παραμένει ανοιχτό μέχρι αργά τη νύχτα) και ακόμα και μια λίμνη και ένα γήπεδο γκολφ, η DisneylandParis θα σας προσφέρει μια απίθανη εμπειρία και θα χαρίσει σε εσάς και στην οικογένειά σας πολλές αξέχαστες μαγικές αναμνήσεις.