Καλώς ήρθατε

στο Aller Travel!

Το ταξιδιωτικό γραφείο ALLER δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού από το 2007. Οι άνθρωποί μας γνωρίζουν καλά πως κάθε ταξίδι έχει τη δική του σημασία, τη δική του περιπέτεια, τη δική του ομορφιά. Με τον σεβασμό που απαιτεί ο τουρισμός, με την άνεση, την ασφάλεια και την ποιότητα είμαστε δίπλα σας, αφοσιωμένοι στο να διατηρούμε τις υψηλές επαγγελματικές μας υπηρεσίες.

Η έμπνευση για την ίδρυση του Aller travel ξεκίνησε από την πολυετή εμπειρία του βασικού του μέλους και ιδρυτή κ. Κιτσούλη Γεώργιο στον τομέα των οδικών μεταφορών. Το γραφείο μας πλέον ειδικεύεται στη διοργάνωση οδικών εκδρομών σε Ελλάδα και Εξωτερικό καθώς επίσης και στην μίσθωση λεωφορείων. Συνδυάζουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά παρεχόμενων υπηρεσιών με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Site Header Gr

Οι υπηρεσίες μας

Μίσθωση τουριστικών λεωφορείων
Μεταφορές προσωπικού
Οδικές εκδρομές
Ταξίδια αναψυχής
Μεταφορές Συλλόγων , Οργανισμών , Αθλητικά σωματεία

Σχολικές εκδρομές
Κρατήσεις ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο
Έκδοση αεροπορικών & ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
Κρουαζιέρες
Γαμήλια Ταξίδια

Η εταιρία είναι πιστοποιημένη από τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού με αριθμό ειδικού σήματος Ε.Ο.Τ 09.33.Ε.60.00.00789.00. , μέλος του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών γραφείων ΗΑΤΤΑ, Ένωσης τουριστικών γραφείων Μακεδονίας – Θράκης και Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας – Θράκης.

Για εμάς

Όραμα μας

Να αναπτυσσόμαστε συνεχώς με αποφασιστικά βήματα, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στην αγορά του τουρισμού.

Να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, που εμπιστεύονται τη συνέπεια, την αξιοπιστία και την ποιότητα στην εξυπηρέτηση που τους προσφέρουμε. Να δημιουργούμε μαζί τους σχέσεις ζωής και εμπιστοσύνης.

Να εξελισσόμαστε συνεχώς και να προσαρμοζόμαστε στις τάσεις και στα νέα μοντέλα της τουριστικής αγοράς ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Στόχος μας

Να αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Το ιδανικό ταξίδι για κάθε πελάτη είναι διαφορετικό, γι’ αυτό κι εμείς συζητάμε μαζί σας , σχεδιάζουμε και οργανώνουμε τη δική σας μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Όλα αυτά τα χρόνια έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς επίσης και των συνεργατών μας έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε και να διασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη τους!

Για εμάς

Σας προτείνουμε

Suggestions
Suggestions
Μενού